Jag heter Julia Blomqvist och går tredje året på Fryshuset EV16. När jag först började på Fryshuset så kände jag mig osäker på hur det skulle bli att gå på gymnasiet, och att det skulle bli läskigt att träffa nya människor som man inte har aldrig träffat förut. Nya lärare, nya klasskompisar och ny plats. Men jag gillar att träffa nya människor sån är jag att det är min bästa egenskap och vara en bra vän.
Nu har det nästan gått tre år och det roligaste jag har varit med om är:

Olika shower som man har varit delaktig i och tittat på.

Skrattat väldigt mycket med klasskompisar åt tramsiga saker på sena eftermiddagar.

Olika konserter man har sett med klasskompisar och varit med i.

Svåraste eller läskigare

Minns också svåra och läskiga saker som när vi skulle uppträda för publik, skolan och föräldrar. Jag kände mig nervös och var rädd att jag skulle glömma allt som man har lärt sig.

Förut tyckte jag att matten var svår men nu tycker jag det är kul med matte. Jag har nog lärt mig att förstå mig på matte bättre.

Lärorikaste

Hur jag ska göra när jag kommer i konflikter med någon och strunta i vad andra tycker om mig.

Jag har lärt mig att lägga min energi på något roligare.

Den är sommaren ska jag resa

Jag resa till turkiet och vara med släkten.

Hänga med vänner och familj, fira midsommar på Gotland åka till Dalarö beach party. Lyssna på musik bada slappa och bara läsa böcker.

Framför mig har jag mitt sista år … Jag hoppas på att det ska innehålla flera roligare saker. Bland annat vet jag att jag och mina klasskompisar ska ut på praktik.

Ha kvar mina klasskompisar som jag hoppas blir vänner för livet.