Alla ~ Bild & form ~ Dans ~ Elev ~ Frågan. ~ Intervju ~ Karantän livet ~ Musik ~ Nyheter ~ Okategoriserade ~ På besök ~ Porträtt ~ Reportage ~ Speldesign ~ Text & Form ~ Tips ~ Alla ~ Bild & form ~ Dans ~ Elev ~ Frågan. ~ Intervju ~ Karantän livet ~ Musik ~ Nyheter ~ Okategoriserade ~ På besök ~ Porträtt ~ Reportage ~ Speldesign ~ Text & Form ~ Tips ~ Alla ~ Bild & form ~ Dans ~ Elev ~ Frågan. ~ Intervju ~ Karantän livet ~ Musik ~ Nyheter ~ Okategoriserade ~ På besök ~ Porträtt ~ Reportage ~ Speldesign ~ Text & Form ~ Tips ~

Ronyah Kaskal Hybertsen

Mitt konstprojekt för denna utställning består delvis av screentryck på tygväskor. Utöver tryckeri, har jag även handmålat liknande abstrakta motiv på diverse tygbitar och klädesplagg, däribland på en slips och ett par byxor. Sedan har jag även skapat olika målningar med flytande tusch. De olika motiven består för det mesta av abstrakta former, som även kombineras med mer konkreta djur och föremål, såsom skalbaggar, tusenfotingar, ormar och tänder. Jag har valt dessa tekniker då jag ville utöka mina tidigare begränsade kunskaper inom screentryckeri och tuschmålning. Jag ville även utmana mig själv att arbeta mer abstrakt och fritt. Just tusenfotingar och andra småkryp är även något jag ofta avbildat under i princip hela min gymnasieskolgång, så det kändes passande att inkludera dem. 

kontaktinfo: 

mail: [email protected]

ig: @ratvom1t

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Bild & form
 • ~
 • Dans
 • ~
 • Elev
 • ~
 • Frågan.
 • ~
 • Intervju
 • ~
 • Karantän livet
 • ~
 • Musik
 • ~
 • Nyheter
 • ~
 • Okategoriserade
 • ~
 • På besök
 • ~
 • Porträtt
 • ~
 • Reportage
 • ~
 • Speldesign
 • ~
 • Text & Form
 • ~
 • Tips
 • ~