Jag är en 18-årig student från de djupaste skogarna av Dalarna som aldrig kommer få springa ut eller använda min 600 kronors mössa. I min konst reflekterar jag ofta över samhörighet, orättvisor och KASAM (känsla av sammanhang). Jag har dedikerat mitt liv till konstens olika former så länge jag kan minnas. Oftast hittar du mig flängandes i ett hörn på biblioteket, eller då och då “QuentinGoneArtsy” på instagram. En punkt som är viktig för mig just nu är att flytta fram studenten. Min utställning utforskar känslan av att höra hemma, mer om det kan du höra i låten “Home” av Machine gun kelly, X Ambassadors och Bebe Rexha.

 

Błazen
Teknik: Akryl, förgyllning i aluminiumfolie, tusch
Format: Målning på träpanå

 

Män som hatar kvinnor
Teknik: Akryl, förgyllning i aluminiumfolie, tusch
Format: Målning på träpanå

Class of 17
Teknik: Akryl, förgyllning i aluminiumfolie, tusch
Format: Målning på träpanå

Framtidens helgon
Teknik: Akryl, tusch
Format: Målning på träpanå