Milad Mohammadi går på Handelsprogrammet och på fritiden tränar han MMA.

Hur ska du uppnå ditt mål att bli svensk mästare i MMA?

Man måste kämpa för det man vill ha, det är min dröm att bli svensk mästare. Det är inte så lätt men jag tränar hela tiden, inte bara för att nå mina mål utan också för att jag mår bra av det. Det är fortfarande mitt mål att kämpa och träna, för att bli svensk mästare måste jag verkligen ge mitt allt och kämpa järnet.

Vad tycker du om skolan och din linje?

Min skola är bra och det funkar bra med mina klasskamrater och alla mina lärare är snälla och hjälpande. Detta gör det att det blir enklare för mig att njuta av min skolgång. Jag pluggar handel och detta är mitt andra år på Fryshuset. Det är ett fantastiskt ämne och det är skönt att kunna komma ut i arbetslivet direkt efter skolan. Det är dessutom skönt att kunna ta en paus och sedan när man orkar kunna plugga till det man vill bli. Detta är det bästa valet jag har gjort i mitt liv. Jag är superglad och tacksam för det.

Vad är ditt mål efter skolan?

Jag ska starta ett eget företag och jobba som chef, och göra något bra för samhället. Och vara en förebild för de som har svårt att välja vilken väg de ska ta i livet. Nu vill jag bli färdig med plugget sedan jobba lite och förbereda för nästa steg, men just nu ligger hela mitt fokus på skolan, träningen och jobbet.