Hej hej, jag heter Felix (eller är mest känd online som Sealite Draws), och jag fastnade i att göra konst i typ 5an när jag ritade nån ful anime figur och fick komplimanger från klasskompisar. 

Att skapa konst hjälper mig väldigt mycket att lugna ner mig från starka känslor som är svåra att sätta ord på. I min utställning så satte jag mig djupt i att känna känslor baserade på personer eller event i mitt liv, som jag sedan kastade ut på ett digitalt kanvas. Vissa illustrationer var jag glad när jag gjorde och andra ville jag gråta medans. Skrev några korta dikter till också för att jag kände för det.

Min hemsida är: https://sealitedraws.carrd.co 

Länkar till hur man får tag på mig och social media finns där!


“My notifications are constantly flooded, and all I ever talk about is what’s on my screen, but I don’t really mind. I haven’t been this inspired in years.”


“Jag tyckte det var roligt att slå folk med pinnar medans jag åkte cykel och skrapade upp mina knän. Den stora mängden krusiduller och rosa jag hade på mig förklarade perfekt hur jag inte hade någon personlighet, förutom att jag förmodligen hade en för jag lyckades redan övertyga mina föräldrar att köpa min konst innan jag nådde en tvåsiffrigt ålder.”


“Mötet i hallen var extremt viktigt för vår framtid. Många ord sades, som till exempel “vafan gör du uppe klockan är ett” och “för att jag är gay.” Våra samtal har alltid mening och visar ett stort vokabulär. Glöm inte att du är skyldig mig en marabou för jag köpte en till dig när du var åtta.”


“I’ve sent you way too many keysmashes to let go at this point. Please keep sending me cat memes forever, I want to wake up in the same house as you and eat the breakfast you didn’t dare allow me to make.”


“I’m sorry, I didn’t mean to tell you to stop. It’s okay that you didn’t feel like it, your interests are more important. I’ll stop talking, since you don’t want me to. I love you, because you love me.”